© Powered by SiteSpirit

 

Software

Onze software

Onze modulaire, inregelbare software zorgt voor conversie en migratie van producten en systemen. Natuurlijk met het doel die intelligent te integreren. We stemmen de inrichting van de software af op wat u nodig hebt. Of dat nu eenmalig, periodiek of structureel is.
Bij integratievraagstukken is het de kunst willekeurige informatie of gegevensbestanden zo eenvoudig mogelijk in een gestructureerde omgeving te zetten. Onze software doet dat met conversiedefinities die de weg van de bron naar het doel beschrijven. De toepassing van de definities is onafhankelijk van de vorm van bron en doel. Dat noemen wij nou Intelligent Integration.


Vertaal 'engine' op maat

In hoofdlijnen verzorgt onze software de conversie en migratie van de bron naar het doel. Onze vertaal 'engine' werkt op basis van businessrules die we binnen de applicatie op maat maken. We ontwerpen de businessrules gestructureerd en leggen ze zo vast dat hergebruik mogelijk en onderhoud heel eenvoudig is. Een volledige audittrail is hierdoor verzorgd. Omdat de engine de businessrules kan controleren en foutboodschappen genereert, kunt u zelf al snel aan de slag.


Modules

Aan de vertaal 'engine' hangen we, afhankelijk van uw behoefte, in- en externe modules. U kunt dan denken aan rekenmodules, communicatiemodules of managementinformatie modules. Daarmee zijn we flexibel en kunnen we uw integratieproces op maat verzorgen.


logo.jpg

beeld_alg_2.jpg

Design Keur& Vorm - Powered by Sitespirit - Content by Brouns Context