© Powered by SiteSpirit

 

Wie zijn wij

Convinsure

Fred Slimmens en Jan van Leeuwen hebben veel ervaring met integratieproblematiek. Zij vinden dat er voor een optimaal werkende administratie goede afstemming nodig is tussen producten, processen en ICT. Daarom bundelden zij hun kennis en deskundigheid in Convinsure. Simpelweg om u beter van dienst te kunnen zijn.


Fred Slimmens

Fred Slimmens studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na SPD volgde hij de opleiding Informatie Architect. Hij deed als businessconsultant, projectmanager en informatiearchitect 15 jaar ervaring op in dienstverband. Daarna was hij vier jaar directeur/eigenaar van Slimmens Consultancy B.V.
Slimmens is specialist in het ontwikkelen, inrichten en verbeteren van administratieve organisaties. Zijn kracht ligt in het verbinden van productinhoud, procesvoering en ICT. Hij is zeer betrokken, gedreven en resultaatgericht.


Jan van Leeuwen

Jan van Leeuwen volgde Informatietechnologie aan de HTS. Hij werkte daarna bijna 20 jaar als informatieanalist, functioneel ontwerper, technisch ontwerper en applicatieprogrammeur.
De ICT-er van Leeuwen communiceert makkelijk. Hij voelt problemen van zijn klanten goed aan en overlegt makkelijk over complexe inhoudelijke zaken. Van Leeuwen ziet zichzelf als ondersteuner. Daarom werkt hij soepel, samen met zijn klanten, naar doelgerichte, flexibele en toekomstvaste oplossingen.


logo.jpg

Beeld_alg_1.jpg

ing. J.M. (Jan) van
Leeuwen
+31 (0)6 36 35 58 36
jan.vanleeuwen@
convinsure.nl


LinkedIn.png
Twitter.png

Design Keur& Vorm - Powered by Sitespirit - Content by Brouns Context